Täyttä häkää - Sotavalta, Arto, 1950-1990; Arto Sotavalta & Häkäpönttö; Scandia-Musiikki ([Helsinki] : Scandia, 1975)
14 kappaletta.
Arto Sotavalta & Häkäpönttö (yhtye). Solisti: Arto Sotavalta (lauluääni).
Äänitys