Kauko Käyhkö & George de Godzinskyn yhtye. - Käyhkö, Kauko, 1916-1983; Godzinsky, George de, 1914-1994; Levytukku ([Helsinki : Levytukku, 1960)
4 kappaletta.
Kansikotelo puuttuu (H1).
Kauko Käyhkö (lauluääni) ja George de Godzinskyn yhtye.