Angelique ; Keinu kanssani - Forsell, Johnny, 1939-1988; Viljanen, Matti, 1927-1987; Musiikki Fazer ([Helsinki] : [Fazer], 1961)
2 kappaletta.
Suosikki-lehden 1. vuosikerran kunniaksi tehdyn singlesarjan 1. levy.
Johnny Forsell (lauluääni), orkesteri, Matti Viljanen (johtaja).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: Forsell, Johnny, -- 1939-1988 -- singlet