Syksyn sävel - Muna, Arto; Aaltonen, Sammy, 1977-; Joutsenkunnas, Lasse; Kalliola, Marika; Kivikanto, Juha; Muna, Arto, 1976-; Niemi, Harri; Valpio, Jani; Westerlund, Janne, 1973-; Millennium; Millennium; Twin Tone Oy; et al. (Helsinki : Twin Tone, 2000)
11 kappaletta.
Arto Muna ja Millennium (yhtye): Arto Muna (lauluääni), Jani Valpio (lauluääni), Janne Westerlund (kitara), Sammy Aaltonen (kitara, taustalaulu), Lasse Joutsenkunnas (sähköbasso), Harri Niemi (kosketinsoittimet), Juha Kivikanto (rummut). - Lisäksi: Marika Kalliola (taustalaulu).
[Äänite]
Keywords: Arto Muna ja Millennium -- albumit; rock; popmusiikki