Ja humppa soi - Eläkeläiset (yhtye); Kinnunen, Lassi; Koivuluhta, Ilmari; Terävä, Petteri; Voutilainen, Kristian; Waris, Martti; Waris, Onni, 1962-; Twin Tone Oy (Helsinki : Twin Tone, 2000)
3 kappaletta.
Eläkeläiset (yhtye): Martti Varis (bassokitara, lauluääni), Lassi Kinnunen (harmonikka, lauluääni), Onni Waris (kosketinsoittimet, lauluääni). Voutilainen, Kristian (rummut, lauluääni). Muut: Terävä, Petteri (kielisoittimet, lauluääni), Koivuluhta, Ilmari (taustalaulu).
[Äänite]
Keywords: Eläkeläiset (yhtye) -- singlet; rock; huumori