Kodin kaipuu ; Tervehdys Volgalta. - Harmonikkaorkesteri Columbus; Saarikko, N. E., 1898-1979 ([Helsinki] : [N. E. Saarikko], 1931)
2 kappaletta.
Myös Polydor S.50049.
Harmonikkaorkesteri Columbus.- Kertosäe: N. E. Saarikko (lauluääni).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.