Metsäpirtti - Malmstén, Georg, 1902-1981; Pitkänen, Greta, 1911-1938; Dallapé-orkesteri; PSO (levy-yhtiö) ([Helsinki] : [Pohjoismainen Sähkö Oy], 1937)
2 kappaletta.
A-puoli: Georg Malmstén (lauluääni), Greta Pitkänen (lauluääni), Dallapé-orkesteri.
B-puoli: Georg Malmstén (lauluääni), Dallapé-orkesteri.
Sulo Hellemäen kokoelma (KK).
[Äänite]
Keywords: Malmstén, Georg, -- 1902-1981 -- singlet; viihdemusiikki