Kultaa ja hopeaa ; Etelän ruusuja - Odeon-orkesteri; PSO (levy-yhtiö) ([Helsinki] : [Pohjoismainen Sähkö], 1939)
2 kappaletta.
Helsingin Odeon-valssiorkesteri.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: instrumentaalinen viihdemusiikki