Suursaari ; Kaupunkiöitä - Kytö, Kaarlo, 1902-1985; Parlophon-orkesteri ([Suomi] : [Parlophon-yhtymä], 1931)
2 kappaletta.
Myös Odeon A228198.
Kaarlo Kytö (lauluääni) ja Parlophon-orkesteri.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: viihdemusiikki