Ikuinen optimisti ; Juokse porosein - Nuoli, Alpo, 1917-1985; Bergström, Harry, 1910-1989; PSO (levy-yhtiö) ([Helsinki] : [PSO], 1954)
2 kappaletta.
B-puoli myös Finlandia PO 119.
Alpo Nuoli (lauluääni), Harry Bergströmin orkesteri.
[Äänite]
Keywords: viihdemusiikki