Mikkihiiri koskenlaskussa - Malmstén, Georg, 1902-1981; Heikki Juhani, 1943-; Malmstén, Ragni, 1933-2002; Finlandia-orkesteri; PSO (levy-yhtiö) ([Helsinki] : PSO, 1954)
2 kappaletta.
A-puoli: Georg Malmstén (lauluääni), Ragni Malmstén (lauluääni), Finlandia-orkesteri.
B-puoli: Georg Malmstén (lauluääni), Heikki Juhani (lauluääni), Finlandia-orkesteri.
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
[Äänite]
Keywords: lastenlaulut