Kohtalo kutoo ; Unettomia öitä - Theel, Henry, 1917-1989; Kärki, Toivo, 1915-1992; Decca-orkesteri; Musiikki Fazer ([Helsinki] : [Fazer], 1951)
2 kappaletta.
Henry Theel (lauluääni) ja Decca-orkesteri, Toivo Kärki (johtaja).
Keywords: viihdemusiikki; tanssimusiikki