Elämän virta. - Pasuunat (yhtye); Hoisko, Eino, 1959-; Hoisko, Samuel; Järvelä, Elisa; Järvelä, Raija; Lingvist, Rolf; Luoma-aho, Mauri; Ojajärvi, Ari; Palmi, Jari; Tienhaara, Juha; Väärämäki, Juha ([Alajärvi] : Pasuunat, 2000)
15 kappaletta.
Elämän virta -- Sanat -- Tulla saat -- Kovat sanat - sanat ainoat -- Oletko valmis -- Uskotaan niin voitetaan -- Sä Jeesus Rakastit -- Saanhan Herra kanssas olla -- Miksi päivät samanlaiset -- Laulan hänestä -- Vahvista ystävää -- Ei ilman taistelua -- Miksi sydän on niin hiljaa -- Elämäin niin pian -- Käy lähellein.
C-kasetilla ei ole kappaleita Sanat, Uskotaan niin voitetaan ja Miksi päivät samanlaiset.
Pasuunat-yhtye: Mauri Luoma-aho (lauluääni), Eino Hoisko (lauluääni, kitara), Ari Ojajärvi (lauluääni, kitara), Rolf Lingvist (koskettimet), Juha Väärämäki (basso), Juha Tienhaara (rummut), Jari Palmi (saliääni). Avustavat muusikot: Raija Järvelä (viulusovitukset, viulu / raita 13), Elisa Järvelä (viulu / raita 13), Samuel Hoisko (sähkökitara / raidat 2, 7).
Julkaistu myös C-kasettina.
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko); gospelmusiikki