Olitko sinä siellä tänään. - Päivänsalo, Timo; Gummerus-Putkinen, Annika, 1962-; Kiviranta, Leevi; Loikala, Petri; Määttänen, Petteri; Siekkinen, Mika; Toivanen, Allu; Ålander, Ile ([Helsinki] : Dulcimer, 2000)
11 kappaletta.
Sanat tekstiliitteessä.
Timo Päivänsalo (lauluääni, kitara, sitar, piano), Petri Loikala (basso), Petteri Määttänen (rummut, perkussiot), Annika Gummerus-Putkinen (huilu), Ile Ålander (tabla), Mika Siekkinen (piano, urut), Allu Toivanen (kitara), Leevi Kiviranta (kitara).
Keywords: laulelmat; popmusiikki