Kauneimmat joululaulut. - Airikka, Esko, 1947-; Borg, Kim, 1919-2000; Hynninen, Jorma, 1941-; Milan, Irina, 1947-; Saarits, Sulo; Valjakka, Taru, 1938-; Ylioppilaskunnan Laulajat; Tabulus (yhtye); Cantores Minores; Tapiolan yhteiskoulun kuoro; Finnlevy (Helsinki : Fazer Finnlevy, 1987)
16 kappaletta.
Sisältö: Sylvian joululaulu / säv. Karl Collan, es. Sulo Saarits. On hanget korkeat nietokset / säv. Jean Sibelius, es. Jorma Hynninen. Varpunen jouluaamuna / säv. Otto Kotilainen, es. Irina Milan. Valkea joulu / säv. Irving Berlin, es. Ylioppilaskunnan laulajat. Nyt syttyy valot tuhannet / Emmy Köhler, es. Sulo Saarits. Joulun kellot / säv. Armas Maasalo, es. Tabulus. Arkihuolesi kaikki heitä / säv. Leevi Madetoja, es. Kim Borg. Oi sä riemuisa / trad., es. Cantores Minores. En etsi valtaa, loistoa / säv. Jean Sibelius, es. Jorma Hynninen. Me käymme joulun viettohon / säv. Martti Turunen, es. Ylioppilaskunnan Laulajat. Kun joulu on / säv. Otto Kotilainen, es. Taru Valjakka. Tuikkikaa oi joulun tähtöset / säv. P.J. Hannikainen, es. Sulo Saarits. Maa on niin kaunis / trad. B. Ingemann, es. Tapiolan Yhteiskoulun kuoro. Heinillä härkien kaukalon / trad., es. Esko Airikka. Ensimmäinen joulu / trad., es. Jorma Hynninen. Jouluyö, juhlayö / säv. F. Gruber, es. Tabulus.
Esitykset julkaistu alun perin: 1961-1981.
Sulo Saarits (baritoni). Jorma Hynninen (baritoni). Irina Milan (lauluääni). Ylioppilaskunnan laulajat (mieskuoro). Tabulus (yhtye). Kim Borg (basso). Cantores Minores (poikakuoro). Taru Valjakka (sopraano). Tapiolan Yhteiskoulun Kuoro (kuoro). Esko Airikka (lauluääni).
Julkaistu myös C-kasettina.
Eri esittäjiä.
Keywords: esitykset; joululaulut; kokoomateokset; yksinlaulut; viihdemusiikki