Kootut levyt. Osa 14, 1954 - Virta, Olavi, 1915-1972; Kärki, Toivo, 1915-1992; Kärki, Toivo, 1915-1992; Decca-orkesteri; Rytmi-orkesteri; Triola-orkesteri; Musiikki Fazer ([Suomi] : Fazer, 1995)
19 kappaletta.
Ole armollinen ; Tuoksuvat tuomien valkoiset kukkaset ; Keltaisten lehtien leikkiä ; Kauneimmat hetket vain ; En pyydä anteeksi ; Lemmi mua ; Istanbul ; Yksinäinen ruusu ; Niin rakastunut sinuun ; Laulu vanhemmilleni ; Isabella ; Fazerina ; Begin the beguine ; Kohtaus ; Miksi jätit minut? ; Yölintu ; Toivetyttöni ; Tuntematon taival ; Sydänkäpyseni.
Ohessa esittelylehtinen.
Virta, Olavi (lauluääni, yhtye). (Olavi Virta yhtyeineen). Decca-orkesteri (orkesteri). Rytmi-orkesteri (orkesteri). Triola-orkesteri (orkesteri). Kärki, Toivo (johtaja, yhtye). (Toivo Kärjen yhtye).
Julkaistu myös C-kasettina.
PUUTELUETT.
Puuttuu kansalliskokoelmasta
Puuttuu JYKin kokoelmasta
Keywords: Virta, Olavi, -- 1915-1972 -- kokoelmat; iskelmät; tanssimusiikki