Maa nauraa kukkasillaan - Friman, Rainer, 1958-; Koivisto, Jukka, 1953-2009; Bluebird Music (Helsinki : Bluebird Music, 1994)
13 kappaletta.
Maa nauraa kukkasillaan ; Mistä purjeisiin tuulen löysimmekään ; Varjo vain ; Aika naurun, aika itkun ; Myrskytuulen lapsi ; Tuuleen tatuoitu ; Illan kaunein tyttö ; Kaksi pihlajaa ; Sä olit lintu ; Sanat eilisen ; Päivä uuteen sydämeen ; Kuin liian varhainen syys ; Hiljainen onni.
Rainer Friman (lauluääni), yhtye, Jukka Koivisto (johtaja). - Muusikot ja taustalaulajat lueteltu oheislehtisessa.
Keywords: Friman, Rainer, -- 1958- -- albumit; viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki