Vieraat maat - Kiiskinen, Timo; Ahlqvist, Pepe, 1956-; Haavisto, Janne, 1964-; Lankinen, Mikko (Mikko Juhani); Löytty, Sakari, 1959-; Nyman, Tom, 1965-; Paatelainen, Miikka; Pembroke, Jim, 1946-2021; Pitsinki, Matti; Rauteva, Seppo; Rissanen, Jarkka, 1956-; Viksten, Janne; et al. ([Helsinki] : Amigo, 1994)
12 kappaletta.
Sanat tekstilipukkeessa.
Timo Kiiskinen (voc, g), ...
Esitys: Timo Kiiskinen (voc, g), Seppo Rauteva (dr), Janne Haavisto (tamburiini, dr), Tom Nyman (b, g), Jarkka Rissanen (g), J-P. Virtanen (org), Miikka Paatelainen (g), Pepe Ahlqvist (hca), Sakari Löytty ( dr), Matti Pitsinki (org), Jim Pembroke (p, voc)
Timo Kiiskinen (lauluääni, kitara). - Muut esittäjät: Rissanen, Jarkka (kitara). Rauteva, Seppo (rummut). Haavisto, Janne (rummut, tamburiini). Tom Nyman (bassokitara, kitara, kontrabasso). Virtanen, J-P. (sähköurut, syntetisaattori, piano). Paatelainen, Miikka (kitara, kitara: slide guitar, steel-kitara, taustalaulu, mandola, klavinetti, bassokitara). Löytty, Sakari (rummut). Mikko Lankinen (kitara). Pitsinki, Matti (sähköurut). Viksten, Janne (mandoliini raidalla 6). Pembroke, Jim (piano, taustalaulu raidalla 7). Ahlqvist, Pepe (huuliharppu raidalla 9).
Julkaistu myös C-kasettina.
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: Kiiskinen, Timo, -- 1963- -- albumit; rock