Merimiehen elämää. - Kurtz; Kankaanpää, Vesa (Vesa Ari Olavi); Laakso, Ismo, 1959-; Laine, Matti (Matti Juhani), 1955-; Ovaska, Tero; Tuomi, Jari; Nagu VPK (Turku : Kanerva Records, 1989)
12 kappaletta.
Kurtz (yhtye): Matti Laine (lauluääni), Vesa Kankaanpää (harmonikka), Ismo Laakso (kosketinsoittimet), Tero Ovaska (bassokitara), Jari Tuomi (lyömäsoittimet). - Lisäksi: Nagu VPK (yhtye/torvisektio).