Yhden kauniin unen antaisin ; Sua kaipaan niin. - Ville ja Pinja; Rautio, Pinja, 1974-; Kettunen, Edu, 1961-; Louhivuori, Janne, 1954-; Witka, Ville (Turku : Avalant, 1997)
2 kappaletta.
Julkaisussa teksti: Vain promootio käyttöön.
Witka, Ville (lauluääni, piano). Hanski, Pinja (lauluääni, taustalaulu). (Ville ja Pinja). Louhivuori, Janne (kitara). Kettunen, Edu (ohjelmointi?).
Sanat tekstiliitteessä: suomi.
Keywords: popmusiikki