Ihmisyyden hiekkalaatikko - Sätkynukke (Turku : Free Animals Records, 1992)
8 kappaletta.
Sokean laulu ; Sana viikonvaihteeksi ; Maanpäällinen helvetti ; Skinhead song ; Betoniviidakko ; Hetki ennen unohdusta ; Kuolemanpelon rajoilla ; Minä ja maailman vahvin nalle.
Sätkynukke (yhtye): Timppa (lauluääni), Pete (kitara, lauluääni), Tommi (bassokitara), Vesku (rummut).
Sanat tekstiliitteessä: suomi (esityskieli), englanti.
[Äänite]
Keywords: Sätkynukke -- EP:t.; punk rock