Tuntureiden tunnelmaa - Hoikka, Lasse, 1955-; Ruokamo, Jouni; Lampela, Jukka, 1964-; Hietala, Jorma; Souvarit; Lasse Hoikka & Souvarit ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1995)
18 kappaletta.
Valkoisten joutsenten aikaan ; Onnen hetkiä ; Monotanssit Laanilassa ; Muistojen Inari ; Kuukkelilampi ; Tulen liekit ; Kiehtoo Kiilopää ; Luostolle lustin pithoon ; Kultamiehen muistot ; Kaunispään huumaa ; Lapin kultaa ; Minä kevättä pelkään ; Olos humppa ; Vanha Lappi ; Maailman kylässä ; Ylläsvalssi ; Lapin kesä ; Inarinjärvi.
Albumi julkaistu myös 16 kappaletta sisältävänä C-kasettina (CD:llä ja C-kasetilla sama kaupallinen tunnus).
Kahden viimeisen kappaleen osalta järjestys on itse äänitteellä toinen kuin tekstilipukkeessa ilmoitettu.
Lasse Hoikka & Souvarit (yhtye): Lasse Hoikka (lauluääni, rummut), Jouni Ruokamo (kosketinsoittimet), Jukka Lampela (harmonikka), Jorma Hietala (sähköbasso).
Keywords: Lappi; tanssimusiikki