The great believer in major chords - Kosonen, Marco, 1965-; Forsman, Alf, 1952-; Granath, Harri; Harju, Jussi; Kannisto, Jouni, 1963-; Krokfors, Ulf, 1966-; Rinne, Tapani, 1962-; Tapio, Jyrki; Tenor, Jimi, 1965-; Vikkula, Timo; Zerode; Marco Kosonen y Los Hijos de la Luna ([Vantaa] : Strawberry, 1994)
9 kappaletta.
The great believer in major chords ; NeferNeferNefer ; Circle ; Used to be funky ; Autumn leaves ; Walking statue ; Drive ; Footsteps (day version) ; Footsteps (night version).
Marco Kosonen y Los Hijos de la Luna (yhtye): Marco Kosonen (trumpetti, kosketinsoittimet), Zerode (kitara), Harri Granath (sähköbasso, kosketinsoittimet), Alf "Affe" Forsman (rummut), Jouni Kannisto (saksofoni), Uffe Krokfors (bassosoitin). Rinne, Tapani (klarinetti: bassoklarinetti). Tapio, Jyrki (rummut). Tenor, Jimi (kosketinsoittimet). Vikkula, Timo (kitara). Harju, Jussi (tuuba).
Äänitys: 1994.
[Äänite]
Keywords: Kosonen, Marco, -- 1965- -- albumit