Kuu ja kulkija - Kuosmanen, Sakari, 1956-; Tegelman, Pekka; Sony Music Entertainment (Finland) (1990-2005) ([Suomi] : Sony Music Entertainment (Finland) Oy, 1995)
11 kappaletta.
Sakari Kuosmanen (lauluääni, kitara, taustalaulu). - Säestävät muusikot ja taustalaulajat lueteltu tekstilehtisessä.
Julkaistu myös C-kasettina.
Luettelointi kesken
[Äänite].
Keywords: Kuosmanen, Sakari, -- 1956- -- albumit