Vol. 1 - Hanhiniemi, Pauli, 1964-; Happo, Samuli; Hiidenniemi, Pasi; Hiironniemi, Mika; Räikkä, Tanjalotta, 1962-; Pauli Hanhiniemen Perunateatteri; Polygram Finland ([Suomi] : PolyGram Finland, 1995)
12 kappaletta.
Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (yhtye): Pauli Hanhiniemi (lauluääni, huuliharppu, harmonikka, kitara). Hiidenniemi, Pasi (kitara, taustalaulu). Happo, Samuli 'Derek' (bassokitara, taustalaulu). Hiironniemi, Mika (rummut). Räikkä, Tanjalotta (taustalaulu).
Julkaistu myös C-kasettina.
Luettelointi kesken
[Äänite]