Mies rock 'n rollin ; Ilmapallo -71. - La Machine; Jämsen, Marko; Ryhänen, Mika; Soininen, Petteri ([Kustannuspaikka tuntematon] : Svengi, 1991)
2 kappaletta.
Kansikotelo puuttuu.
La Machine (yhtye): Ryhänen, Mika (rummut). Soininen, Petteri (lauluääni, bassokitara). Jämsen, Marko (kitara).
[Äänite]