Oma maailma ; Tunteet kuin lunta ; Kolmekymmentä ja risat - Suvas, Meiju, 1959-; Finnlevy ([Kustannuspaikka tuntematon] : Fazer Finnlevy, 1993)
3 kappaletta.
Meiju Suvas (lauluääni), yhtye.
Keywords: Suvas, Meiju, -- 1959- -- singlet; iskelmät