Ei koskaan seiso Swatch - Sleepy Sleepers; Johanna Kustannus (1989-2014) ([Helsinki]: Johanna Kustannus, 1990)
2 kappaletta.
Swatch-rannekellon mainos.
Sama esitys levyn molemmilla puolilla.
Sleepy Sleepers (yhtye).
[Äänite]
Keywords: Sleepy Sleepers -- singlet; mainosmusiikki; rock