Gobbledygook - Poverty Stinks; Kylli, Jukka; Kääriäinen, Jari; Laine, Jarmo; Maunula, Ari; Pietiläinen, Tommi; Poko Rekords Oy (Tampere : Poko Records, 1992)
12 kappaletta.
And she laughed -- Somebody is waiting for somebody -- That girl is gone -- One thing on my mind -- Let the man play -- It's not that easy -- It can't get out of hand -- Devil in her heart -- I really don't know -- Million lies, A -- Shades -- Time.
Poverty Stinks: Jukka Kylli (dr, perc), Jarmo Laine (voc, g), Ari Maunula (b), Tommi Pietiläinen (voc, g, keyb).
Poverty Stinks (yhtye): Laine, Jarmo (lauluääni, kitara). Pietiläinen, Tommi (lauluääni, kitara, kosketinsoittimet). Maunula, Ari (bassokitara). Kylli, Jukka (rummut, lyömäsoittimet).- Lisäksi: Kääriäinen, Jari (kosketinsoittimet 4-7, 9).
Sanat tekstiliitteessä: englanti.