Tunnen tämän ikävän - Kuustonen, Mikko; Kaartamo, Esa; Sony Music Entertainment (Finland) (1990-2005) (Sony Music Entertainment (Finland), 1991)
2 kappaletta.
Keywords: Kuustonen, Mikko, : 1960- : singlet