Eteenpäin. - Ahvonen, Niko, 1965-; Hukkinen, Ville, 1960-; Häsänen, Hemu; Koivusalo, Eero; Laakkonen, Eero, 1965-2023; Vesajoki, Timo; Maijanen, Pave, 1950-2021; Cortina Jets; BMG Finland ([Helsinki] : BMG Finland, 1996)
1 kappale.
Pave Maijanen (tuottaja).
Niko Ahvonen (lauluääni), Cortina Jets (yhtye): Eero Laakkonen (kitara), Eero Koivusalo (bassokitara), Timo Vesajoki (sähköurut, syntetisaattori), Hemu Häsänen (rummut), Ville Hukkinen (lyömäsoittimet).
Keywords: soul; soul