Album sampler. - Super (yhtye) (Helsinki : Spin-Farm, 1999)
3 kappaletta.
Tulevalta CD-albumilta "Tipsy".
Super (yhtye). - Yhtyeen jäseneten nimiä ei mainita.
[Äänite]
Keywords: Super (yhtye) -- singlet; diskomusiikki