Jukola. - XL (yhtye); Koski, Tuure, 1969-; Saari, Jarmo, 1970-; Salesvuo, Tomi, 1972-; Takalo, Arttu, 1971-; Zagros Ensemble; Rockadillo Records (Tampere : Zen Master Records & Publishing / Rockadillo Records, 1998)
11 kappaletta.
Zagros Ensemble, Tomi Salesvuo (rummut), Tuure Koski (bassokitara).
Julkaistu myös verkkoaineistona (https://equaldreams.com, sivusto lakkautettu).
Verkkoaineisto myös digitaalisena kopiona Kansalliskirjaston verkkoarkistossa.
Keywords: fuusiomusiikki