Onnenpäivät : 20 alkuperäistä 60-luvun hittiä. 4. - Finnlevy (Espoo : Fazer Finnlevy, 1993)
20 kappaletta.
Se jokin sinulla on -- My only one -- Tunti vain -- Kaikki rakkauteni -- East Virginia -- Hän sinun on -- Surujen kitara -- Diana -- Maailma ilman rakkautta -- Stop the music -- I'll stay by your side -- Route 66 -- Hymyillen -- Ei hätää -- Mä lähden stadiin -- Kovan päivän ilta -- Farmer John -- My heart must do the crying -- Kunpa tuntisin sinut paremmin -- Norjan puu.
Eri esittäjiä.
Julkaistu myös CD-äänilevynä.
PUUTELUETT.
Digitoitu C-kasetilta
CD-äänilevy puuttuu kansalliskokoelmasta
Keywords: popmusiikki; kokoomateokset