"Itkupolskasta pontikkapolkkaan". - Kaustisen Hääpelimannit; Anttila, Kimmo; Anttila, Teuvo, 1945-; Hotakainen, Risto, 1945-; Uusitalo, Reino; Olarin Musiikki (Espoo : Olarin musiikki : Discophon, jakaja, 1980)
19 kappaletta.
Kaustisen Hääpelimannit (yhtye): Risto Hotakainen (viulu, mandoliini), Kimmo Anttila (viulu, 2-rivinen), Teuvo Anttila (kontrabasso, viulu), Reino Uusitalo (basso, lauluääni).
Keywords: kansanmusiikki