Unohtumattomat - Theel, Henry, 1917-1989; Hakasalo, Ilpo, 1937-2006; Einiö, Paavo, 1925-2006; Gronow, Pekka, 1943-; Finnlevy ([Espoo] : Fazer Finnlevy, 1993)
21 kappaletta.
Levytykset: 1942-1950.
Lipukkeen teksti: Ilpo Hakasalo.
Henry Theel (lauluääni), yhtye.
Julkaistu myös C-kasettina.
[Äänite]
Keywords: Theel, Henry, -- 1917-1989 -- kokoelmat; foxtrotit (sävellykset); iskelmät; tanssimusiikki; tangot; valssit; sambat