Tule, tule kultani - Ahonkylän Flikat; Hautala, Reetta; Järvinen, Maarit; Puska, Päivikki; Saranpää, Päivi; Johansson, Nacke, 1932-2007; Lintala, Lasse, 1935-2009; Finnlevy (Helsinki : Finnlevy, 1978)
15 kappaletta.
Ahonkylän Flikat (lauluyhtye): Reetta Hautala (lauluääni), Päivi Saranpää (lauluääni), Päivikki Puska (lauluääni), Maarit Järvinen (lauluääni). - Yhtye, joht. Lasse Lintala ja Nacke Johansson.
Keywords: kansanmusiikki