Säveliä harmonikalle - Ruuskanen, Aarne (Imatra : A. Ruuskanen, 1992)
16 kappaletta.
Sanat, melodia, sointumerkit.
Musiikin esityskokoonpano: harmonikka, sointumerkit.
Sanat: suomi.
Keywords: jenkat (sävellykset); polkat (sävellykset); valssit (sävellykset); humpat (sävellykset); tangot (sävellykset); Suomi; foxtrotit (sävellykset); tanssimusiikki