Lauluja elämästä - Lavi, Veikko, 1912-1996; Lavi, Veikko, 1912-1996 ([Espoo] : Coda, 1981)
24 kappaletta.
Lisäpainokset: [Lisäp. 1982] kierrenid.
Melodia, sointumerkit.
Irtolehtijulkaisu.
Sanat: suomi.
Keywords: jenkat (sävellykset); tangot (sävellykset); polkat (sävellykset); humpat (sävellykset); foxtrotit (sävellykset); iskelmät; laulelmat; tanssimusiikki; huumori; marssit