Det udstraktes poetik : læsestrategier til det skandinaviske langdigt - Madsen, Claus K.; Åbo Akademi. Fakulteten för humaniora, psykologi och teologi; Åbo Akademi (Åbo Akademi, 2018)
Abstract.
Keywords: runot; proosarunot; lyriikka; kirjallisuudentutkimus; Pohjoismaat