...And Death proclaimed ́HAPPY HOGSWATCH TO ALL, AND TO ALL A GOOD NIGHT ́* : intertext and folklore in Discworld-fandom - Löfgren, Jakob, 1984-; Åbo Akademi. Fakulteten för humaniora, psykologi och teologi; Åbo Akademi. Nordisk folkloristik; Åbo Akademi (Åbo, Finland : Åbo Akademi University, 2018)
Abstract.
Svensk sammanfattning.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Nimiösivulla myös: Department of Nordic Folkloristics.
Väitöskirja
Keywords: Pratchett, Terry; fantasiakirjallisuus; fanius; juhlat; juhlaperinne; naamiaiset; kansankertomukset; identiteetti; intertekstuaalisuus; Iso-Britannia; väitöskirjat