Maaseutuelinkeinohallinnon muutoksenhakusäännösten uudistamistyöryhmän muistio - Maaseutuelinkeinohallinnon muutoksenhakusäännösten uudistamistyöryhmä (Työryhmämuistio / MMM, ISSN 1797-4011, 2004)
Sammandrag.
Keywords: maaseutuelinkeinot; maaseutu; elinkeinot; valtionhallinto; elinkeinohallinto; elinkeinopolitiikka; maa- ja metsätaloushallinto; hallintopäätökset; muutoksenhaku; uudistukset; kehittäminen