Social network site communities as agents and spaces of pursuing influence in society : forms, stages and attributes of building communicative power - Sormanen, Niina; Jyväskylän yliopisto. Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2018)
Verkkoyhteisöpalveluiden yhteisöt yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pyrkivinä agentteina ja toimintatiloina : kommunikatiivisen vallan kehittymisen muodot, tasot sekä ominaisuudet.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 2 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: sosiaalinen media; verkkoyhteisöt; vaikuttaminen; vaikutusvalta; julkinen keskustelu; valta; media; valtionhallinto; yritykset