ACTing for depressive symptoms : a longitudinal study of a brief 4-session acceptance- and value-based intervention for symptoms of depression - Kohtala, Aino (Jyväskylän yliopisto, 2018)
Mielialaoireiden hoito neljän kerran hyväksyntä- ja arvopohjaisen intervention avulla.
Keywords: hyväksymis- ja omistautumisterapia; lyhytterapia; mielenterveyshäiriöt; mielenterveysongelmat; masennus; mieliala; sopeutuminen; tietoinen läsnäolo; resilienssi; palautuminen; hoitotulokset; vaikuttavuus