Suden uskonnollinen asema antiikin Roomassa - Rissanen, Mika; Jyväskylän yliopisto. Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta (Jyväskylä studies in humanities, ISSN 1459-4323, 2018)
The religious significance of the wolf in ancient Rome.
Keywords: symboliikka; uskonto ja uskonnot; eläimet; susi; kultit; eläinten palvonta; roomalaiset (Rooman valtakunta); antiikin mytologia; Rooman valtakunta