Merenkurkun saariston maailmanperintöalueen kävijätutkimus 2017 - Mäkynen, Aurelia; Metsähallitus (Metsähallituksen luonnonsuojelujulkaisuja, ISSN 1799-5388, 2017)
Besökarundersökning på världsarvet Kvarkens skärgård 2017.
Keywords: maailmanperintökohteet; luontokohteet; kävijät; kokemukset; mielipiteet; Merenkurkun saaristo