Yhteisöllinen argumentointi sosionomikoulutuksessa avoimia ongelmia ratkottaessa - Vapalahti, Kati, 1968- (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2017)
Collaborative argumentation when solving open-ended problems in an education of degree program of social services.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: korkea-asteen koulutus; korkeakouluopetus; sosionomit; ammattitaito; opetusmenetelmät; monimuoto-opetus; yhteisöllinen oppiminen; ongelmanratkaisu; argumentointi; väitöskirjat