Pelit 2015 : Kansalliskirjaston verkkokeräys (Kansalliskirjasto, 2017)
Internetin sivustoja, jotka liittyvät tietokone-, netti-, video- ja konsolipelaamiseen tai perinteisiin lautapeleihin. Kerätyillä sivustoilla on pelejä, keskusteluja ja tutkimusta peleistä ja pelaamisesta, pelien kehittämisestä ja peliohjelmoinnista. Myös näihin aiheisiin liittyvä blogeja ja Youtube-videoita.
Keywords: tietokonepelit; videopelit; verkkopelit; konsolipelit; lautapelit; roolipelit; pelaaminen; peliala; pelikulttuuri; peliohjelmointi; pelisuunnittelu; pelitutkimus