Activation independent functions of collagen receptor integrins α1β1 and α2β1 - Salmela, Maria (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 0082-7002, 2017)
α1β1- ja α2β1-kollageenireseptori-integriinien aktivaatiosta riippumaton toiminta.
Keywords: adheesio; integriinit; solukalvot; biokemia