Improvement in the quality of data on nutrient inputs with a focus on transboundary loads - Knuuttila, Seppo; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1726, 2015)
Tiivistelmä.
Keywords: ravinteet; kuormitus; näytteenotto; laboratoriot; analyysi; vertailu; vedenlaatu; valuma-alueet; vesiensuojelu; Itämeri; Valko-Venäjä; Latvia; Liettua